Pretty Orange NL > Verzending & bezorging rondom de feestdagen | Pretty Orange

Verzending, bezorging en bereikbaarheid rondom feestdagen

Op deze pagina vind je alle informatie rondom onze bereikbaarheid, productie en levering op feestdagen in 2022. Voor informatie over verzending op alle andere dagen verwijzen we je door naar deze pagina.

Je kunt ons altijd via e-mail bereiken, we proberen zo snel mogelijk te reageren.

Verwachte levering

Donderdag 26 mei - Hemelvaart
  • Op Hemelvaartsdag zal er geen bezorging zijn. Bestel je op woensdag vóór 18.00 uur? Dan wordt je bestelling woensdag nog geproduceerd en verzonden (met levering op vrijdag / zaterdag). Bestel je tussen woensdag 18.00 uur en vrijdag 18.00 uur? Dan wordt jouw bestelling op vrijdag geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Als jouw pakketbestelling is verzonden, ontvang je een track en trace code voor de status van de bezorging.
Zondag 5 juni - 1e Pinksterdag en maandag 6 juni - 2e Pinksterdag
  • In het Pinksterweekend is onze productie gesloten. Heb je besteld op vrijdag 3 juni vóór 18.00 uur? Dan wordt jouw bestelling maandag verzonden. Als je bestelt op vrijdag na 18.00 uur, dan worden jouw kaarten dinsdag verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Als jouw pakketbestelling is verzonden, ontvang je een track en trace code voor de status van de bezorging.

    Op 2e Pinksterdag zal er geen bezorging zijn. Heb je besteld op vrijdag 3 juni vóór 18.00 uur? Dan wordt jouw bestelling maandag verzonden. Als je bestelt op vrijdag na 18.00 uur, dan worden jouw kaarten dinsdag verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Als jouw pakketbestelling is verzonden, ontvang je een track en trace code voor de status van de bezorging.