Verzending, bezorging en bereikbaarheid rondom feestdagen

Vanaf heden wordt er grote drukte verwacht bij de post, in verband met Black Friday, Cybermonday en natuurlijk de kerstdagen. Wij produceren onze producten net zo snel als anders, maar we zijn voor de bezorging afhankelijk van de postbedrijven. We raden je aan op tijd te bestellen, om je product zo snel mogelijk, indien gewenst voor de kerstdagen in huis te hebben. Mocht je een bestelling met track en trace-code hebben, houd deze dan in de gaten, om te zien wanneer je pakketje arriveert.

Op deze pagina vind je alle informatie rondom onze bereikbaarheid, productie en levering op feestdagen in 2022. Voor informatie over verzending op alle andere dagen verwijzen we je door naar deze pagina.

Telefonische bereikbaarheid

Buiten de feestdagen om zijn we van maandag tot en met vrijdag van 9.00-21.00 uur telefonisch bereikbaar. De volgende data wijken hier wat van af:

Vrijdag 23 december zijn we tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar.

Vrijdag 30 december zijn we tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar.

Je kunt ons altijd via e-mail bereiken, we proberen zo snel mogelijk te reageren.

Verwachte levering

Kerst | zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 december
  • In het Kerstweekend en maandag 26 december is onze productie gesloten. Heb je besteld op vrijdag 23 december vóór 18.00 uur? Dan wordt jouw bestelling 23 december verzonden, tenzij het om een kaart met een luxe afwerking (zoals bijvoorbeeld folie) gaat, dan wordt je bestelling 27 of 28 december verzonden. Als je bestelt op vrijdag na 18.00 uur, dan wordt jouw bestelling 27 of 28 december verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Als jouw pakketbestelling is verzonden, ontvang je een track en trace code voor de status van de bezorging.
Oud en nieuw | zaterdag 31 december en zondag 1 januari
  • Vanaf maandag 2 januari draaien we weer als normaal en gaan pakketten van vorige dagen ter post. Orders geplaatst op 30 december na 18:00, of folie-orders (en kaarten op andere luxe materialen) van eerder die dag, krijgen een verzenddatum van 2/3 januari.