Je kaartjes rechtstreeks laten verzenden door ons

Wist je dat Pretty Orange de verzending van je kaartjes voor je uit handen kan nemen? Dat scheelt weer een hoop enveloppen schrijven! Hieronder leggen we uit hoe het werkt!

Meer:   Veelgestelde vragen   |   Proefdruk   |   Prijzen   |   Verzending

Let op: de verzendservice is alleen mogelijk voor kaarten die tot 18.00 uur besteld kunnen worden en géén versiering hebben zoals sluitzegels, geboortelabelsstrikjes en houten vormpjes.

Hoe werkt het bestelproces?

1. Bestel je kaarten

Bewerk je kaartje en kies voor 'voorbeeld bekijken' en dan 'verder met bestellen'. Kies dan bij 'Soort Bestelling' voor 'Rechtstreeks verzenden'. Doorloop het bestelproces, kies je envelopkleur en de papiersoort en klik dan onderin op 'Adressen invoeren'.

Let op: Wil je ook een aantal kaarten thuis ontvangen als pakket? Ga dan terug naar het ontwerp in je eigen collectie en doorloop opnieuw het besteldproces, maar kies nu voor ‘Pakket ontvangen’. Op die manier heeft jouw bestelling twee orderregels en ben je in één keer klaar!

2. Adressen invoeren

Klik op '+ nieuw adres' om handmatig een adres in te voeren. Je kunt er ook voor kiezen om alle adressen in één keer toe te voegen met het Excelbestand. Let op: gebruik alleen ons bestand, dit staat namelijk in het juiste formaat. Via je account kun je ook een adresboek maken. Het makkelijkst is om je adressen te verzamelen via Mailbook.nl. Je stuurt een link naar je familie en vrienden (bijvoorbeeld via mail of Whatsapp), zij vullen hun adres in en dat staat meteen in jouw adresboek. Je kunt bij Mailbook een adresboek-uitdraai maken die speciaal geschikt is voor de Pretty Orange-verzendservice. Handig!

3. Verzenddatum kiezen

Als alle adressen zijn geüploaded kun je een verzenddatum kiezen. We zijn hierin echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. We verwerken maandag t/m vrijdag en op zondag alle orders. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd, en post van Nederland naar België kan er tot een week over doen.

4. Controleren en bestellen

Als je voor een verzenddatum hebt gekozen, komt je winkelmandje in beeld en kun je een laatste check uitvoeren. Vervolgens klik je op 'Verder met bestellen', waar je je eigen adresgegevens invult. Klik vervolgens op 'Volgende stap' om af te rekenen.

NB: De laatste informatie over de levertijden rondom het coronavirus vind je op onze informatiepagina.
En lees meer over de levertijden rondom de feestdagen.

Kosten directe verzending

Per geadresseerde zijn de kosten € 1,44 (exclusief drukkosten). Deze prijs is als volgt opgebouwd:

  • Postzegel (frankeerkosten Nederland tot 20 gram € 0,91)
  • Kaart in envelop steken
  • Etiket printen en plakken op de envelop

Directe verzending buiten Nederland tot 20 gram is € 2,03 per geadresseerde.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds en we helpen je graag!