Pretty Orange NL > Verzending & bezorging | Pretty Orange

Verzending & bezorging bij Pretty Orange

NB: De laatste informatie over de levertijden rondom het coronavirus vind je op onze informatiepagina.

Wil je weten wanneer jouw kaart verzonden en bezorgd wordt? Voor de meeste kaarten geldt: vóór 18 uur besteld is vandaag gedrukt en verzonden. Wanneer dit níet het geval is, staat dit bij de omschrijving van je kaart vermeld. Voor foliekaarten geldt: voor 18 uur besteld, de volgende werkdag verzonden. Lees hier meer over (de bezorging van) foliekaarten.

Ga direct naar:   Bezorging   |    Bezorging foliedruk   |   Verzendservice  |  Levering in België.

Bezorging thuis- of ziekenhuisadres

Bezorging proefdruk

De proefdruk wordt per brievenbuspost naar je verzonden. Dit duurt ongeveer 1-3 werkdagen. De verzending is gratis!

Bestelling tot 20 kaartjes/enveloppen

Bestellingen tot 20 kaarten/enveloppen passen door de brievenbus. Voor de meeste kaarten geldt: voor 18.00 uur besteld is dezelfde dag gedrukt en overgedragen aan de post. Voor andere kaarten geldt dat je de kaarten voor 14.00 uur moet bestellen om het dezelfde dag te laten drukken. Moet je voor 14.00 uur bestellen, dan staat dit expliciet bij de informatie van jouw kaart benoemd. Voor bestellingen tot €25 betaal je €2,50 verzendkosten.

Bestelling van 20 kaartjes/enveloppen of meer

Alle bestellingen vanaf 20 kaarten/enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst. Hiervoor geldt voor 18.00 uur besteld is dezelfde dag nog gedrukt en overgedragen aan de post. Sommige kaarten vormen een uitzondering, omdat deze op een speciale manier gedrukt moeten worden. Deze kaarten moeten voor 14.00 uur besteld worden om dezelfde dag gedrukt te worden. Ook foliekaarten zijn een uitzondering. Bestel je deze voor 18.00 uur, dan worden ze de volgende dag gedrukt en verzonden. Geldt er voor jouw kaart afwijkende levertijden, dan staat dit expliciet genoemd bij de informatie van jouw kaart. Voor alle pakketpost boven de 25 euro is de verzending gratis!

Bezorging Foliedruk

Bij onze geboortekaarten en trouwcollectie kan je kiezen voor kaarten met goudfolie, zilverfolie, koperfolie, roségousfolie en zwart folie hebben een langer drukproces. Bestel je deze kaarten op werkdagen voor 18.00 uur dan worden ze de volgende werkdag gedrukt en verzonden. Voor bestellingen vanaf €25 zijn de verzendkosten gratis!

Verzendservice

Bij kaarten die niet zelf in elkaar gezet hoeven te worden kan je kiezen voor onze verzendservice. We nemen jou werk uit handen door de kaarten voor jou te versturen naar je vrienden en familie. De verzendkosten zijn €1,30 (exclusief de kaartprijs) per geadresseerde. Verzending buiten Nederland kost €1,90 per kaart (exclusief kaartprijs). De prijs is als volgt opgebouwd:

  • Kaart in envelop steken
  • Etiket printen en plakken op de envelop
  • Postzegel (of geboortezegel op de envelop plakken
  • Kaartjes op de post doen

Bezorging in België

Proefdrukken en bestellingen van minder dan 20 kaarten/enveloppen worden door de Nederlandse post overgedragen aan bpost. Deze proefdrukken en bestellingen worden door bpost als het goed is binnen 2-4 werkdagen geleverd. De grote bestellingen vanaf 20 kaarten/enveloppen gaan mee met de pakketdienst en worden vrijwel altijd binnen 2 dagen geleverd. Je ontvangt hierbij ook een track en trace. Let erop dat in België op zaterdag niet altijd post wordt bezorgd.

Landen waar we bezorgen

We bezorgen in de volgende landen: België, Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.