Kaarten maken en bestellen; zo eenvoudig is het!

Ben je nieuw bij Pretty Orange en vraag je je af hoe het maken en bestellen van kaartjes werkt? Het is heel eenvoudig! In 3 stappen heb jij je kaartjes in handen.

Meer:   Veelgestelde vragen   |   Proefdruk   |   Prijzen   |   Verzending

Stap 1 | Kaart kiezen en bewerken

Je hebt vast al rond zitten neuzen op onze site. PrettyOrange.nl staat boordevol leuke kaarten! Kies een leuk ontwerp uit en klik door om in onze ontwerptool te komen. Hier kan je het kaartje aanpassen naar jouw wensen. Wist je ook dat je zelf een kaartje kunt ontwerpen?

Tip: Sla je ontwerp op in je eigen account. Zo kan je je kaart(en) altijd terugvinden en aanpassen.

Stap 2 | Proefdruk bestellen

Ben je tevreden over hoe je de kaart hebt opgemaakt? Dan kan je altijd een proefdruk bestellen! Deze proefdruk is geen standaard voorbeeldexemplaar, maar speciaal voor jou op maat gemaakt: precies zoals jij het kaartje ontworpen hebt. Je bekijkt thuis of alles naar wens is en kunt altijd in je eigen account het kaartje aanpassen. Kan je je bestelling niet terugvinden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Stap 3 | Je kaarten bestellen

Heb je de kaart opgeslagen in je account, dan kan je eenvoudig je kaart bestellen. Klik op 'bewerken' om de laatste details aan te passen en ga via 'voorbeeld' en 'bestellen' door met het bestellen van de kaarten. Heb je vóór 14.00 uur besteld? Dan wordt de kaart dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Bij sommige kaarten geldt zelfs een deadline van 18.00 uur! Voor foliekaarten geldt dat ze de dag na de bestelling worden verzonden.

Heb je de kaartjes in huis, dan kan je ze zelf vouwen, versieren en versturen en ligt je persoonlijke uitnodiging binnen mum van tijd bij je vrienden en familie op de mat!

Let op: bij kaarten met extra's (labeltjes, bedeltjes, touwtjes ed.) moet je de kaart zelf in elkaar zetten. 

Direct aan de slag

Ga direct aan de slag om jouw kaart te maken en te bestellen. Kies je categorie:

Geboorte     Trouwen     Uitnodigingen     Jubileum