Gepersonaliseerde proefdruk

Proefdruk kaarten Pretty Orange

Meer:   Veelgestelde vragen   |   Proefdruk   |   Prijzen   |   Verzending

Proefdrukmapje: dit krijg je!

Bestel je een proefdruk, dan krijg je een gratis proefpakket met handige voorbeelden. Dit is wat je krijgt:

  • Voorbeelden van de papiersoorten
  • Stalen van de envelopkleuren
  • Uitleg over het soort kaart wat je hebt gekozen

Meer informatie over je proefdruk

Hoe bestel ik een proefdruk

Heb je een geboortekaart, trouwkaart of uitnodigingskaart gemaakt? Als je verder klikt naar 'voorbeeld bekijken' kom je automatisch in het menu waar je een proefdruk kunt bestellen. Kies voor 'proefdruk bestellen' om een proefkaart te ontvangen en vul je adresgegevens in.

Wanneer krijg ik mijn proefdruk?

Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost naar je verzonden met PostNL. In de meeste gevallen heb je de proefdruk binnen 1 of 2 werkdagen binnen. Naar België kunnen proefdrukken er wat langer over doen, tot wel een week. We zijn hierin afhankelijk van de postbezorging.

Proefdruk foliedruk

Kies je voor een kaart met foliedruk (goud, zilver of koper), dan krijg je van Poobies een proefdruk die helemaal op maat gemaakt is: jouw kaart met jouw opmaak en jouw teksten. De 1e proefdruk is maar €2,50! De vervolgproefdrukken zijn de standaardprijs van de kaart.

Kaartjes met versieringen

Wil je een kaartje maken met een houten hartje, houten sterretje, labeltjetouwtje of met een echt strikje erop? Bij de eindbestelling kan je kiezen om dit aan je bestelling toe te voegen. Bij je proefdruk kan je dit er nog niet bij kiezen. Je kunt dan wel een samplesetje bestellen, om voorbeeldjes in de bus te krijgen.