Pocketfold Trouwkaarten

sluitzegels enveloppen

Ben je op zoek naar een bijzondere- en originele trouwkaart? Denk dan eens na over een pocketfold. Pocketfolds zijn luxe enveloppen waarin je je trouwkaart en een extra (informatie)kaartje verzendt. Zo wordt het wel héél speciaal om een trouwkaart te versturen én te ontvangen!

Zo werkt het

  • Kies twee kaartjes. Maak bijvoorbeeld van de één een trouwkaart en de ander een informatiekaart. De ene kaart plak je in de pocketfold-envelop en heeft dus een blanco achterzijde. De andere kaart schuif je in de “pocket”.
  • Kies een pocketfold envelop. We bieden verschillende formaten en papiersoorten aan.

Pocketfold trouwkaarten

Wanneer je op zoek bent naar luxe trouwkaarten, dan is een pocketfold trouwkaart een goede keus! Jullie trouwdag wordt de mooiste dag van jullie leven en daar past natuurlijk zo’n prachtige, exclusieve trouwkaart bij.

Pocketfold trouwkaart en informatiekaart

We hebben een speciale collectie ontworpen voor de pocketfolds. Je kiest uit twee kaartjes, die mooi bij elkaar passen. De eerste kaart is de grote trouwkaart, waar de meeste informatie op staat. De tweede kaart is een extra kaartje, waar je bijvoorbeeld jullie namen en de datum op zet of het programma met leuke icoontjes. Allebei de kaarten kun je nog helemaal aanpassen, dus je kunt zelf kiezen wat je op welke kaart zet! In de online opmaaktool wijzig je teksten, lettertypes, iconen en meer. Ook kun je hier een mooie foto van jullie uploaden.

Pocketfold trouwkaart envelop

Pocketfolds zijn luxe enveloppen waarin je je trouwkaart én een extra kaartje in kunt verzenden. De pocketfold-envelop is de omslag en is verkrijgbaar in drie papiersoorten: Oud-Hollands papier (met een grove structuur), parelmoer (met een glittering) of kraft (stoer en robuust). Er zijn 2 verschillende formaten pocketfolds: langwerpig en vierkant.

  1. Langwerpige pocketfolds. Langwerpige pocketfolds hebben een afmeting van 12,5 bij 18,5 cm. Bestel je trouwkaarten op het formaat 11 bij 17 cm voor het mooiste resultaat. Het extra kaartje kun je ook op 11 bij 17 cm bestellen.
  2. Vierkante pocketfolds. Vierkante pocketfold zijn 14,5 bij 14,5 cm. Bestel je trouwkaarten en informatiekaartje op het formaat 13 bij 13 cm.

Hulp bij jouw pocketfold trouwkaart

Heb je een vraag over de pocketfold kaarten? Of wil je een ontwerp op maat laten maken? Ons klantenservice-team staat klaar om je te helpen! Je kunt ze bereiken op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur via (085) 043 8 043 of stuur een mailtje naar info@prettyorange.nl. Al meer dan 400.000 klanten gingen je voor!

Kaarten

Kaart

Envelop

Envelop

Informatie

Informatie