Versier je trouwkaart met echte houten vormpjes

Een houten hartje, houten strikje of houten ster op je huwelijkskaart, dat is echt origineel! Kies voor een rustig ontwerp en laat het houten elementje extra naar voren komen. Door de plakstrip blijven de houten sterren, strikjes en hartjes stevig zitten. Bestel een sampleset om het zelf te ervaren.

Onderstaande houten vormpjes kunnen (nog) niet via de verzendservice besteld worden. Wil je graag houten vormpjes bestellen? Kies dan voor pakketpost, zodat alles bij jou thuis wordt afgeleverd!

houten hartje
houten sterretje
houten strikje
houten maantje

Simpele trouwkaart met houten figuurtje

Wat extra mooi staat bij de houten hartjes en houten sterren is een rustige trouwkaart. Een trouwkaart met niet te veel accenten kan juist extra goed de nadruk leggen op jullie namen en op het houten vormpje. Zo komt de ster of het hart van hout helemaal tot zijn recht.

Formaten van hartje, ster of vlinderstrikje op trouwkaart

Als je jouw trouwkaart aan het bewerken bent, wil je natuurlijk rekening houden met het houten vormpje dat je op je kaart wilt plaatsen. Dit zijn de formaten:

  • Hartje: 1,2 cm breed
  • Sterretje: 1,5 cm breed
  • Vlinderstrikje: 1,5 cm breed
  • Maantje: 0,8 cm breed, 1,2 cm hoog

Voorbeelden trouwkaarten met houten hartje

De trouwkaarten hieronder zijn speciaal ontworpen voor een houten hartje erop. Kies jouw trouwkaart met houten hartje of maak zelf een kaart.

Houten hartje
Houten hartje
Houten hartje
Houten hartje
Koperfolie
Houten hartje
Houten hartje
Houten hartje
Filters
Wis alle filters